martes, 22 de septiembre de 2015

REGLAMENT DE LA 1ª CURSA NOCTURNA LLIRIA MONUMENTAL
L'article 1. El grup d’esplai esportiu Amics del Camp de Túria organitza  aquesta cursa, es durà a terme dissabte, 24 d’octubre de 2015. Prova sense distinció de sexe, raça o religió i on poden participar tots els atletes federats o no.
L'article 2. La cursa començarà a les 19::30  desde l’Ajuntament de Llíria (Plaça Major, 1),  i va acabar en el mateix. La durada màxima és de 1 h 45 min., tancant l'objectiu a les 21:15 h. A continuació, es celebrarà el lliurament de premis.
Article 3. La prova passarà a estar controlada pels membres de l'organització, policia local,  voluntaris, protecció Civil.
L'article 4. La distància de la cursa serà de 6.500 metres, circuit de ciutat i rurals, asfalt i terra, senyalitzat quilòmetre a quilòmetre i lliure de trànsit en el moment de la competició.


L'article 5. Seran desqualificats els atletes: els quals no porten visible el dorsal al pit durant el recorregut. Que porten el dorsal atorgat a un altre participant. Tots aquells que infringeixen les normes del Reglament de l'esdeveniment. Aquells que no realitzen el recorregut en la seua totalitat.
L'article 6. Es dispondrá de zona de avituallament líquid, en l’ermita de Sant Miquel.
 Article 7. Els únics vehicles autoritzats a seguir la prova seran, vehicles de la policia local i un grup de bicicletes. Està totalment prohibit seguir corredors en qualsevol tipus de vehicle, sent retirats del circuit per la Policia Local o membres de l´organització per evitar qualsevol accident que podria portar als corredors.
L'article 8. A la zona de meta, situada a la plaça Major, on estarà la Secretaria i es cursarà la informació per megafonia de la prova durant i després que la cursa. En el mateix lloc, hi haurà una zona equipament, ambulàncies i zona de recuperació. Una vegada finalitçada la correguda, els atletes podràn fer ús de les dutxes al pavelló pla de l'Arc de Llíria. 
L'article 9. L'organització tindrà un cotxe escombra per a recollir corredors que per alguna raó, no puguen acabar la cursa. Així com el servei mèdic adequat a la meta i l'ambulància.
L'article 10. El corredor per realitzar la inscripció eximeix l'organització de l'esdeveniment del dany físic o moral que pot ocórrer als participants en el transcurs o com a resultat de la mateixa.
Article  11.  Organització dispondra d’un segur que cobrirà als participants.
Article 12. Categories:
-       Cadets (masculí i femení)  nascuts 2000-2001.
-       Junior (masculí i femení): nascuts 1999-1993
-       Senior (masculí i femení) nascuts 1992- 1981
-       Veterans “A” (masculí i femení) nascuts 19890 – 1971
-       Veterans “B” (masculí i femení), nascuts 1970 i enrere

Article 13.  INSCRIPCIONS.
-  ATLETES LOCALS: les inscripcions es podran fer a l’oficina de l’àrea d’esports del pavelló pla de l’Arc. Preu de la inscripció 5€.
-        RESTA D’ATLETES: a la web: www.megustacorrer.com  preu de la inscripció 7€.
TOTS ELS ALTLETES REBRAN UNA BORSA AMB REGALS : FRONTAL LUMÍNIC, SAMARRETA COMMEMORATIVA.........
 INFORMACIO E INSCRIPCIONS:
-         Oficina de l’àrea d’esports del pavelló Pla de l’Arc, al telèfon 962.792.185; a la web de l’ajuntament: www.lliria.es, al blog de l’àrea d’esports: esportlliria.blogspot.com.es.