lunes, 17 de junio de 2013
Les instal·lacions del Club de Tir oOlimpic de Llíria, van acollir el passat diumenge 16 de juny el "CAMPIONAT TERRITORIAL " DE RECORREGUTS DE TIRO I.P.S.C.
En primer lloc vull informar  de les instal·lacions que el Club de tir Olimpic de Llíria, té  al nostre poble. Encara que molta gent desconeix de l'existencia de aquestes magnifiques instal·lacions, les quals han sigut reconegudes en prensa i revistes especialitçades de tot el món incloent Estats Units, Espanya, França, etc., aquestes instal·lacions son una referencia en tota la Comunitat i tota Espanya, ja que es celebren periódicament  competicions de molt de prestigi. Gran nombre dels membres que la visiten, están composades per membres de la policía, aficionats al món de les armes, etc.
 
El diumenge 16 es va celebrar una nova competición de recorreguts de tir I.P.S.C ., amb un gran ambient i molta calor, es va celebrar aquesta magnifica competició. Tan sols desde açi recolçar la gran llavor d'aquest Club i al seu President: En Miguel Murgui Tamarit, per la seva il·lusió en fer de estes instal·lacions una referencia a tot el món,. Se esta construint una nova instal·lació en aquest Camp i, es un espai de 100 metres de llarg, per a poder fer tir de presició amb rifle de mira telescópica. Vos pasem unes imatges del seguiment de l'obra.