viernes, 26 de abril de 2013

BTT LLIRIA CAMP DE TURIA 21 D’ABRIL DE 2013

CRÒNICA DE LA MARXA

El 21 d’abril de 2013 a les nou del mati es donà l’eixida de una nova edició de la marxa BTT Lliria. Ja queden llunt aquelles primeres marxes organitzades per la penya riscle de Lliria, allà per els anys noranta, farà dos anys la penya pedal i un grup d’aficiopnats de la BTT organizaren una nova edició. En l’estiu de l’any 2012 una empresa MESESPORT junt a l?area d’esports de l’ajuntament de Lliria començaren les primeres reunions per a organitzar una nova edición.

La primera data per a fer esta nova edició era el 24 de març, degut a unes coincidancies en altres proves i, a la negativa de la federación valenciana de ciclisme d’otorgarmos el corresponment permis, es va aplaçar al 21 d’abril.

L’organitçació d’una prova com esta, suposa un esforç molt gran per part dels organitzadors ja que un nombre de cinc persones, han fet possible que esta marxa fora una relitat.

Per part de l’empressa MESESPORT: Alex i Jose Huerta. I per part de l’area d’esport de Lliria: Fernando Montero, Juanma Santes i Aitor Martinez.

El nombre de participants en aquesta nova edició fon de 200 bikers, quantitat que si es compara en altres marxes de la Serrania es poca, pero esperem que aquesta marxa tinga una continuitat i una bona proposta de futur.

Entre els participants destaquem en primer lloc a tots els participants del nostre poble i en especial al tercer classificat Miguel Torrijos, un gran esportiste i un super classe en la bicicleta i, a un xaval de nom: Victor Alonso (el meu heroi) sense cap tipus d’experiencia siguent la seua primera participació i que fon capaç de finalitzar tot el recorregut, en un circuit de 50 kilometres, que destaquen per la seva durea i les tres sendes que formaren part del recorregut del circuit: Navajo royo, Les 24 i Teodor, prou tecniques i dificils.

Volem donar els agraiments a tots els voluntaris: la penya riscle, els germans Olba, els festers de San Vicent, el personal de l’area d’esports, a Jose Sarrión i el seu company Jose, i a tots aquells que varen fer possible que la marxa es disputara sense  accidents rel·levants donant el màxim de cadasqú.

Volem dir que els membres de protecció civil de Lliria, ens deixaren pentxats, ja que de 16 membres, tan sols acudiren tres membres (als quals els done les gracies) cosa que no podem dir del seu cap.

¡¡ PREPAREU-SE, QUE LA MARXA DE L’ANY PROPER SERÀ MOLT MILLOR!!!


IMATGE 1: PODIUM GENERAL


             
                                IMATGE 2: MIGUEL TORRIJOS TERCER DE LA GENERAL




IMATGE 3: EL CAMPIÓ MARXA BTT 2013 LLIRIA CAMP DE TURIA HERNANDEZ BAETA, VICTOR      DINOBIKERS ALPUENTE LA YESA   1:55:19



IMATGE 4: JOSE HUERTA ENTREVISTA AL GUANYADOR VICTOR HERNANDEZ BAETA




IMATGE 5: EL REGIDOR D’ESPORTS MANOLO ENGUIDANOS ENTREGA EL TROFEU DE 3º CLASIFICAT A MIGUEL TORRIJOS AMB PRESENCIA DE LA SEVA FILLA